E ovako, resio sam da obogatim download sekciju. Proslog puta kada sam masovno upload-ovao stvari, cekao sam skoro dve nedelje da se odobri download. Predlazem moderatorima da obrate malo vise paznje na to, i bice ok.
Pozdrav![]()
E ovako, resio sam da obogatim download sekciju. Proslog puta kada sam masovno upload-ovao stvari, cekao sam skoro dve nedelje da se odobri download. Predlazem moderatorima da obrate malo vise paznje na to, i bice ok.
Pozdrav![]()
Clanove smo zamolili vec da vode racuna da ne dupliraju fajlove u sekcijama,prvo da provere da li neki set ili boja postoje pa da uploaduju,kao i da obavezno napisu neki opis fajla koji ubacuju sto niko ne radi a kasnije moderatorima to otezava posao,treba sve skinuti pregledati i odobravati ako vec ne postoji. Evo vidim i vase fajlove konkretno,stavili ste naslov "moss semplovi" i kraj,nikakav opis da se makar nasluti sta je u pitanju i ti fajlovi sigurno nece biti odobreni.
U svakom slucaju hvala na ljubaznom predlogu,moderatori svakako vode racuna o svemu. Pozdrav
......................................
"Ko zna da ne zna - najveći je"
Sto se tih moss semplova tice, nije mi palo na pamet sta da stavim u opisu jer svi znaju sta je to.
Inace hvala na razumevanju![]()